16.2.08

Artur Mas, el negador de Catalunya


Seré breu, perquè no calen moltes paraules.

Artur Mas, ajudat per Pere Macías - sí, el que va firmar al Senat el veto als Pressupostos Generals de l'Estat que va guanyar el PP i que va fer perdre a Catalunya una picossada d'euros - nega l'existència política de Catalunya.

Artur Mas, Pere Macías i els seus, han proclamat que pensen fer dels vots dels diputats que treguin a les Corts Generals moneda de canvi contra la decisió sobirana del poble de Catalunya, manifestada pel Parlament de Catalunya en l'elecció del President de la Generalitat.

Artur Mas, Pere Macías i els altres sucursalistes de CiU volen que el Govern de Catalunya es decideixi al Congrés dels Diputats i no al Parlament de Catalunya. Volen que Madrid imposi un Govern a Catalunya.

Artur Mas i els seus sucursalistes seguidors neguen així l'existència política de Catalunya i la capacitat de decisió del seu Parlament sobre les matèries que li pertoquen.
Després d'utilitzar-lo com si fos una de les assemblees de facultat a les que Mas no va assistir mai, per tractar qualsevol tema que no sigui de la seva competència, ara li neguen la capacitat de decidir sobre el nostre Govern.

Artur Mas, Pere Macías i els seus sucursalistes seguidors neguen l'existència política de Catalunya.

Convé que tothom ho sàpiga.

Etiquetas: , , ,

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home