5.6.06

Algunes raons pel sí

Responc, amb un cert retard, al meme que ens va llençar Lourdes Muñoz per a que expliquèssim les nostres raons per votar sí al referèndum del nou Estatut.

Com que no hi estic avesat, no sé si el mètode de resposta és el correcte, però em remetré, per evitar repeticions, a les raons que tinc exposades ja a Política de foc de camp, Una cita / X, Ara va de bó, Referèndum convocat, Estatut aprovat, Senzillament sí, Jo sí, Pel futur de Catalunya, Anem bé, i Doncs sí.

Però el cert és que cada dia surt una raó nova per votar sí, i per demanar a tothom que ho faci; ahir va ser l'aparició dels e-cristians d'en Miró i Ardèvol demanant el no amb raons tals com la desaparició de la família - recordeu allò de la poligamia del PP? - que diuen que es produirà si s'aprova l'Estatut, que defineixen com una presó per als catalans.

Per acabar, una raó que em sembla de notable importància, la que va exposar - entre moltes d'altres - en José Luís Rodríguez Zapatero ahir mateix, al magnífic míting organitzat pels socialistes de Lleida: "per al PP, el no serveix per a tot; per això el no a l'Estatut només serveix al PP".