4.6.06

Doncs sí

Mariano Rajoy, aquest esforçat defensor de Catalunya, ha dit que una victòria del sí en el referèndum beneficiarà Rodríguez Zapatero.

D'altra banda el seu partit, especialista en posar pals a les rodes, ha impugnat la pregunta que es formula - diu que no s'entèn - i ha intentat que no es pugui difondre el text del nou Estatut. La Junta Electoral Central en un cas i el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en l'altre, han desestimat aquestes objeccions.

Sembla que al PP li fa por que els ciutadans i ciutadanes de Catalunya coneguin l'Estatut, potser perquè en aquest cas conèixer és estimar, i té pànic a una pregunta ben entenedora: voleu o no el nou Estatut.

Que el nou Estatut és un magnífic Estatut, ja ho sabiem. Que li faci por al PP és una bona notícia. Que el PP intenti sempre posar bastons a les rodes vol dir que, com tots els defensors del no, sap que guanyarà el sí.

Si, a més de tot això, un esclatant triomf del sí consolida el govern socialista, el govern d'Espanya que ha fet més per Catalunya, aquesta és una altra raó per al sí.

Per això, Rajoy, gràcies per l'advertiment.

Doncs sí, cal votar sí.