21.5.06
Datos personales
- Nombre: Jordi Pedret
- Lugar: Barcelona, Barcelona (Catalunya), Spain
Diputat del PSC per Barcelona al Congrés dels Diputats. Advocat. Professor de la EUTSB. Vicepresident de la Fundación ArtSur. Patró de la Fundación Andreu Nin. Coordinador de l'Intergrup Parlamentari per Palestina. Membre de l'Assemblea Parlamentària de la Unió per a la Mediterrània.
"La utopia és una veritat avançada"
Posts recientes
- Referèndum convocat, Estatut aprovat
- Voces contra el castigo a los inocentes
- Bonito oxímoron
- Postales de América
- Dolor en Gaza
- Bon Govern ara
- Altre cop Bilin
- Ben fet!
- Ara va de bó
- Un Muro contra la solidaridad
6 Comentarios:
Després de la pluja de crítiques que ha suscitat aquest lema, personalment no les comprenc ja que tan sols descriu una realitat latent que al llarg de tot el procés estatutari hem pogut constatar en primera persona. És per aquest motiu que trobo molt encertada la síntesis que realitzes en aquest post, em sumo al teu senzillament, sí!
Me adhiero a la moción de Laia gomis.
Es un bon argument per votar lo contrari, a l'Estat francés l'avem vist.... pel referèndum sul "tractat europèu" que los ciutadans e ciutadanas que sábon legir, an votat ben lo contrari, gràcia a aquestes arguments que son pas bons, car es una critica de la democracia, es tot.
La ciutadanetat a cambiat, amics socialistas e comunistas del Principat de Catalonha.
Benvolgut Jacme,
En el referèndum sobre la Constitució Europea, els ciutadans i ciutadanes de Catalunya varen votar ben majoritèriament el sí.
És ben possible que els ciutadans de la República Francesa tinguèssin algun motiu intern per a castigar el Govern, però el cert és que no van conseguir que hi hagi una Constitució Europea millor.
Pel bé dels ciutadans i de Catalunya, sí al millor Estatut de la història.
ai pas donat un comentari sus çò que cal votar, ai dit que l'argument es pas bon, es la tecnica que es pas bona. Car per la votacion francesa me soi implicat car soi per la destruccion de las frontièras dins l'Union Europèa, çò que èra pas lo cas dins lo tractat preposat.
Per çò que concernís lo Principat de Catalonha, estatut novèl es pas a jo d'en decidir.
Solament, sabi que resoldrà pas lo problema qu'avem d'una Euroregion innactiva -o pas pron activa- e del problem dels Estats bonapartistas que an los mejans de nos far calar politicament.
Benvolgut Jacme-Aubin,
jo també estic per la superació de les fronteres, i en aquest sentit considero - al contrari que tú - que la Constitució Europea era un pas endavant, que ens cal recuperar.
Pel que fa als arguments per al sí o el no en el referèndum sobre l'Estatut de Catalunya, és evident que tot és opinable, però em sembla que destacar que el no ens impedeix avançar és prou vàlid.
El no significa renunciar a tot el que hem obtingut. El sí no suposa cap renúncia. El sí és una aposta pel futur, en el que és clar que el paper de l'Estat, de qualsevol Estat, haurà canviat gràcies, entre d'altres coses, a la construcció europea.
No, l'Estatut no resoldrà el problema de la falta de voluntat d'alguns de participar activamen en l'Euroregió, però la fa més possible, més atractiva.
Publicar un comentario
<< Home