8.10.08

Perpignan, encore!


Ahir al matí vaig rebre la trucada de la candidata socialista Jacqueline Amiel-Donat, donant-me la bona notícia. El Tribunal Administratiu de Montpeller havia fallat l'anul.lació de les eleccions municipals de Perpinyà, i la seva repetició sota el control d'un jutge del Tribunal. Cap la possibilitat de recurs davant el Consell d'Estat, que endarreriria tot el procés per uns set mesos.

La democràcia ha estat restablerta d'acord amb les lleis de la República, posant fi al vergonyós espectacle d'una ciutat governada pel qui s'havia aprofitat de fraus electorals tan abundants com grollers, que anaven des de firmes d'electors que no havien comparegut, a delegacions de vot signades amb la mateixa creu totes elles, fins al grotesc incident dels mitjons del President d'una secció electoral - germà d'un candidat de la dreta - que varen ser trobats per la policia farcits de paperetes electorals.

La socialista Jacqueline Amiel-Donat, que ha menat el combat jurídic i polític contra el frau, tornarà a encapçalar la llista que vol posar fi al domini municipal de Perpinyà per la família Alduy, actualment integrada en el dretà partit UMP, de Sarkozy, que ostenta l'alcaldia de pare en fill des del 1959.

La delegació dels socialistes perpinyanesos que va compartir amb els socialistes de l'Eixample la botifarrada popular contra les 65 hores diumenge passat ja ens havia comunicat per boca de la pròpia candidata les esperances que tenien en el restabliment del dret.

Ara poden estar segurs de la nostra alegria i de la nostra solidaritat activa.

Podeu veure la notícia a diaris tan diferents com Le Monde, Midi Libre i Le Nouvel Observateur.
PS: Avui també treu la notícia l'Avui, juntament amb un seguit de comentaris indocumentats i tergiversadors, que són responsabilitat només dels lectors, però que volen dir quins lectors hi ha a cada lloc.

Etiquetas: , , , ,

1 Comentarios:

Blogger pfaura dijo...

Això és una molt bona notícia! M'alegro de que s'hagi fet justícia i que la neteja del joc democràtic s'hagi imposat sobre el frau i el caciquisme.

8/10/08 10:42  

Publicar un comentario

<< Home