5.10.08

Hem fet botifarra a les 65 hores!
Avui els socialistes de l'Eixample hem fet botifarra a les 65 hores que alguns ens volen imposar.

Més de 300 persones ens hem reunit a l'Avinguda Mistral de Barcelona, hem escoltat la salutació enviada pels companys del PSOE de l'Agrupació de Chamberí (Madrid), i en directe les adhesions dels companys del PS francès Christian Bourquin, President del Consell General dels Pirineus Orientals, i Jacqueline Amiel-Donat, candidata a l'alcaldia de Perpinyà. Han intervingut un company de CC.OO. i una companya de UGT, així com Ramon Nicolau, Primer Secretari de l'Agrupació de l'Eixample.

Després hem pres la botifarra amb seques, tots plegats en llargues taules, que ha estat la manera ben nostrada de demostrar la solidaritat dels treballadors contra les amenaces que ens vénen d'alguns buròcrates emboscats a la Comissió Europea.

Finalment ha estat el torn dels agraïments per la solidaritat expressada i el compromís de continuar la feina solidària a favor de la candidatura municipal encapçalada pels socialistes a Perpinyà, la única capital catalana encara en mans de la dreta.

Hem quedat tots citats per a la manifestació contra el projecte de directiva sobre el temps de treball, contra les 65 hores, de dimarts vinent.

Allí ens trobarem!

Etiquetas: , , , ,

1 Comentarios:

Blogger Sera dijo...

Así me gusta a mí, lo más castizo de Madrid, Chamberí comiendo una botifarra en el L`Exaimple. Jordi tendrías que haber traído una poquilla por aquí para colaborar en ese NO A LAS 65 HORAS y así todos colaboramos...y de paso degustamos jaja

6/10/08 19:40  

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home