24.9.08

Botifarra a les 65 hores!L'actual situació de l'economia especulativa no ens ha de fer canviar gens ni mica la nostra postura respecte als drets dels treballadors, adquirits amb lluites no gens fàcils, dures i a cops cruentes.

Som molts i molts els que a tot Europa pensem, cadascú amb l'expressió pròpia del seu idioma, que cal fer botifarra a les 65 hores. De fet es preparen per a aquesta tardor manifestacions diverses d'oposició al projecte de directiva que pretén establir-les.

Els socialistes de l'Eixample hem decidit que, a més de sumar-nos a les iniciatives sindicals, hi podíem dir la nostra en una civilitzada, pacífica i participativa manera, no mancada, però, de la necessària duresa en la postura.

Per això està convocada per a diumenge 5 d'octubre, a partir de les 13 hores, a l'Avinguda Mistral/Rocafort, de Barcelona, una "Botifarrada popular" contra les 65 hores.

Qui vulgui acompanyar-nos es pot posar en contacte amb l'Agrupació de l'Eixample del PSC en el correu eixample@socialistes.org

Tothom hi és benvingut!

Etiquetas: , ,

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home