19.6.07

El pal de paller

El pal de paller és un antic, senzill i útil invent que fa que es pugui articular tota la construcció de palla que amb art subtil resulta en el paller.

Metafòricament parlem de pal de paller per referir-nos a qui és la garantia de l'estabilitat d'una construcció.

Acabat el cicle electoral municipal, que culmina amb l'elecció d'alcalde per parts dels plens municipals, crec que és indiscutible que el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) ha ratificat clarament la seva condició de pal de paller municipal de Catalunya.

Enguany, el 98 % de la població catalana ha pogut votar llistes socialistes, i al final el 75 % té alcalde o alcaldessa socialista, un total de 276, augmentant el percentatge respecte a mandats anteriors. El restant 25 % es distribueix entre governs municipals de totes les altres forces polítiques i candidatures independents.

Es tracta, al contrari del que pretenen vendre els qui semblen no entendre els principis bàsics de la democràcia representativa, de la conseqüència lògica de la capacitat de pacte del PSC, de la seva voluntat d'entendre's amb els altres, i de la realitat de ser la única força política que té avui la possibilitat de ser pal de paller.

Es confirma així que el el PSC és el partit més municipalista de Catalunya, el més proper a la vida i els interessos de la ciutadania, el que ofereix la millor garantia de gestió i de fidelitat als valors propis, de justícia social i servei al poble.
(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: , ,

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home