18.6.08

Perpignan, encore!


Els companys del Parti Socialiste de Perpinyà m'han convidat a participar i parlar avui a una reunió organitzada per la "Nouvelle Union avec la Gauche", candidatura municipal encapçalada per la companya Jacqueline Amiel-Donat, que va ser perjudicada en les darreres eleccions per les més grolleres manipulacions - paperetes als mitjons incloses - i que no s'hi resigna.

La reunió vol ser una ocasió festiva, amb músiques diverses, i reivindicativa, amb intervencions polítiques dels més destacats membres de la candidatura que uneix a pràcticament tota l'esquerra perpinyanesa, així com les solidàries del diputat PS Mahfoudh Romdhani, del parlament brusel.lès, i la meva com a diputat del PSC a Corts Generals.

Es tracta de reivindicar la dignitat de la política, el valor de la voluntat popular, la dignitat dels valors republicans, i la solidaritat de les esquerres europees front a la descarnada actuació de la dreta de Perpinyà.

Els companys i companyes del PS i el conjunt de les esquerres de Perpinyà demanen la nostra solidaritat. Hi tenen dret. Actuem, donem a conèixer la situació i els fets, i fem que sobre la dreta perpinyanesa recaigui tota la vergonya de la seva actuació.

En seguirem parlant a la tornada.

Etiquetas: , , ,

2 Comentarios:

Anonymous Anónimo dijo...

Amic Jordi, amb tot el respecte, però...

com ens podem explicar la votació d'ahir al parlament europeu amb la directiva d'inmigració?

Com pot ser que la majoria de diputats del PSC-PSOE votessin a favor de la directiva esmentada (que és una bestiesa) mentre la majoria del grup socialista ho feia en contra?

Buf, no?

Xavier

19/6/08 10:44  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Xavier,

En la meva opinió és perfectament respectable l'opció de Josep Borrell i de Raimon Obiols, en votar en contra.

Les raons esgrimides a favor del vot de la directiva no em convencen.

Ben cordialment,

Jordi Pedret

19/6/08 18:17  

Publicar un comentario

<< Home