12.6.08

Exorcisme i medicina


Ho he llegit a la premsa, i me'n faria creus si això entrés en els meus costums.

Resulta que el Col.legi de Metges de Toledo organitza el proper 25 de juny, a l'hospital públic "Virgen de la Salud", una conferència amb el títol "Possessió demoniaca o malaltia mental. Estat de la qüestió al segle XXI", a càrrec d'un sacerdot catòlic especialitzat en demonologia i exorcismes, quin nom he decidit d'ometre.

Em sembla que els intents de donar prestància científica a coses com els exorcismes són coses que no s'han d'acollir a un hospital públic, que ha de donar servei sanitari a la ciutadania i, a més, ha de infondre confiança en que s'aplicaran mètodes cientifics moderns per als tractaments, i no precisament exorcismes.

Per aquelles coses que té la composició de les planes dels diaris, resulta que la noticia apareix just al costat del titular que indica que la "vident" de l'Escorial ha comparegut al Jutjat per a declarar en relació a un suposat delicte d'estafa als milers de persones que van cada primer dissabte de mes a presenciar "aparicions" de la Verge Maria.

No us deixeu influir per aquestes notícies, malgrat tot, seguim vivint a l'Europa occidental, i a començaments del segle XXI.

Etiquetas: , ,

1 Comentarios:

Blogger Anònim dijo...

http://nuriaperezblanch.blogspot.com/2007/08/herba-denamorar.html

16/6/08 19:12  

Publicar un comentario

<< Home