24.2.08

Els barris, els carrers i les places optimistes





Als barris, al carrer i a la plaça.

A l'Arc de Triomf, al Centre Cívic de Sagrada Família, a l'avinguda Gaudí, a la plaça Fernando Reyes. Són els primers actes d'aquesta campanya, de contacte directe amb la gent, allò on la gent és.

Parlant amb la gent per a explicar les raons que hi ha per a votar, i per a votar al PSC.

Etiquetas: , ,

5 Comentarios:

Blogger Laia Gomis dijo...

La percepció optimisma que relates en aquest escrit és percebuda per molts de nosaltres. Una gran part de la ciutadania quan escolten les explicacions que els socialistes realitzem durant aquests dies de campanya ràpidament entenen i comparteixen amb nosaltres l'optimisme que expressem i alhora desprenem.

Esperem que aquesta sensació es tradueixi en una realitat el proper 9 de març, quan les urnes es trobin plenes de paperetes socialistes!

Molta ànims per aquests dies de campanya!

Laia

24/2/08 21:27  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Laia,

cal transmetre aquest optimisme, cal dir a la gent que només depenem de nosaltres mateixos, que ningú ens pot obligar a anar malament, que del nostre vot depèn el nostre futur, i que pot ser magnífic!

Una abraçada,

Jordi

25/2/08 10:56  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Enrique:

En mi agrupación, la de l'Eixample de Barcelona, llevamos varias campañas de "speaker's corners" y, además, saliendo a la calle fuera de campaña.

Te aseguro que pocos actos son más gratificantes que hablar en la calle a gente que ya te conoce por haberte visto en otras ocasiones repartiendo información y prestándote a la discusión en la misma acera.

¡Ánimo y a por la victoria!

Un abrazo,

Jordi

25/2/08 10:59  
Anonymous Anónimo dijo...

Jordi: me ha gustado la foto tuya sobre el logo del PSC. Eres más fotogénico que Obama.
Saludos y visca el PSC!

5/3/08 00:46  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Gracias por el piropo, Manolo. ¡Eso es un amigo!

En serio, creo que lo que hay que hacer es estar lo más cerca posible de la gente para contarle nuestra visión de los problemas y de las posibles soluciones, de la política.

Los "speakers's corners" como les llamamos - para los que usamos las tarimitas con el logo - me parecen de lo más adecuado para esa finalidad.

Un abrazo,

Jordi

5/3/08 11:00  

Publicar un comentario

<< Home