23.7.07

Lleida


Surto cap a la Terra Ferma, on compartiré amb els companys i companyes de Lleida la darrera assemblea d'aquest curs de la Sectorial de Justícia del PSC.

Serà una bona ocasió per a parlar de tot el que s'està movent en aquest aspecte, que és molt, i rebre en directe les opinions i els punts de vista de la gent que treballa directament amb els usuaris del servei públic de l'administració de justícia.

Serà també una petita demostració de la concepció descentralitzada i propera a la gent que té el PSC de l'activitat política.

Serà, ben segur, molt interessant.

Etiquetas: , ,

1 Comentarios:

Blogger JORdina dijo...

Jordi,

M'hagués agradat estar avui a la sectorial (impossible per motius laborals), un dia que des de Barcelona, i com sempre, veniu a les nostres terres a donar-nos el suport i el caliu, a escoltar els nostres problemes i inquietuts per tralladar-los allà on podeu fer canviar poc a poc, el panorama de descuit, desigualtat, mala gestió i caciquisme que s'ha estilat durant els governs de convergents... ara comencem a veure qui realment pensa en clau territorial, no només per anar-hi de vacances!

Salutacions des de la JSC de Lleida!

Jordina

23/7/07 20:31  

Publicar un comentario

<< Home