7.5.07

Un altre cop al carrer


Com gairebé cada setmana durant tot l'any, els companys i companyes de l'Agrupació de l'Eixample, del PSC, a la que pertanyo, van tornar a sortir al carrer el darrer cap de setmana.
Es tracta de ser el més a prop possible de la gent, i oferir-los informació i la possibilitat de debat sobre les qüestions polítiques que els interessin.
Ara toca, naturalment, parlar de política municipal, i per això vaig assistir als dos actes públics que es van fer al Passeig de Sant Joan, en què van intervenir el company Joan Ramon Riera i la candidata, i regidora de l'Eixample, Assumpta Escarp.
Personalment opino que aquestes sortides permanents al carrer són del més alt interés, ens fan presents entre la ciutadania, i impedeixen que oblidem mai per a qui i perquè fem política. Crec, a més, que la gent agraeix aquesta proximitat i la disposició dels responsables polítics a parlar directament dels temes que siguin.
Els actes van ser seguits per molta gent i vàrem repartir un pilot de bosses amb informació.
Si se'm veu sol a la foto que em va fer el company Carles Rivera, i que ell ha titulat "Abanderat", és només perquè em va agafar quan ja s'estava desmuntant l'equip de só i plegant la paradeta, i els companys i companyes que hi treballaven estaven davant meu.
A tots ells, constants i tenaços, els hem d'agrair la seva feina, i també als militants anònims que cada tarda treballen a l'Agrupació preparant les bosses d'informació, i que n'han fet milers i milers.
La feina, però, no s'ha acabat encara, ens cal tornar a sortir al carrer un cop i un altre, ens cal tot l'entusiasme militant dels socialistes que sabem que tenim bones raons, que sabem que podem arribar a una societat amb plena llibertat i plena justícia social.

Etiquetas: , ,

2 Comentarios:

Anonymous Joan R. Riera dijo...

Moltes gràcies per citar la feina de l'agrupa Jordi. La presència al carrer és fonamental per extendre una mica més el teixit socialista als barris.
Les paradetes i els actes públics són per molts veïns un espai on exposar les seves idees de forma informal i poder-les dirigir als socialistes, com a referents de la transformació social.
Dificilment un veí normal i corrent vindrà a una assamblea a dir la seva, però en un ambient distès de diumenge al matí si que ho pot fer.

9/5/07 16:59  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Joan Ramon,
com no podia ser d'altre manera, coincideixo amb tu.
Cal ser on és la gent, cal estar amb la gent.
Salut!
Jordi

9/5/07 17:10  

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home