25.4.07

Assemblea Parlamentària de les Nacions Unides


Som uns quants, en concret uns 846, majoritàriament membres de parlaments, els qui, arreu del món, volem que algun dia, com més aviat millor, puguem rebre notícies de l'activitat de l'Assemblea Parlamentària de les Nacions Unides, que volem que es creï, amb funcions consultives, com a òrgan de representació del conjunt de la humanitat, dels pobles de les Nacions Unides que encapçalen la declaració preliminar de la Carta de l'Organització.
Aquesta Assemblea seria al començament consultiva i formada per delegats dels parlaments dels estats membres, per anar evolucionant cap a una autèntica representació directa, com ha passat amb el Parlament Europeu. Els primers passos poden donar-se sense que calgui modificar la Carta de Nacions Unides, per la simple voluntat política dels seus membres.
La campanya la presentarem passat demà, divendres 27 d'abril, simultàniament a Berlín, Berna, Brusel.les, Buenos Aires, Dar es Salaam, Dhaka, Londres, Madrid, Mumbai, Ottawa, Roma i Vancouver.
El manifest i la petició de la campanya els podeu consultar amb un simple clic, i sou tots convidats a la més propera geogràficament de les presentacions, que serà a les 10 del matí al local de l'Associació de Periodistes Europeus, a Cedaceros 11, de Madrid.
Les utopies es realitzen quan ens hi posem, i si no hi arribem tot seguit, ens serveixen per a seguir caminant.

Etiquetas: , ,