4.5.07

Més desmesura


Aquest cop ha estat al Parlament de Catalunya, normalment tan morigerat.

Aprofitant una pregunta a un conseller en la sessió de control d'ahir, un diputat de Convergència Democràtica de Catalunya, quin nom no diré per no barrejar-hi ni de lluny un Molt Honorable ex President de la Generalitat, va sobrepassar clarament els límits de la cortesia parlamentària per arribar a una clara desmesura.

Aquest representant del poble de Catalunya va qualificar el Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya de "bèstia grossa".

No s'hi val el recurs posterior a la paremiologia popular catalana, que en realitat empitjora la situació, ni les tardanes semi-excuses del seu cap de files Artur Mas.

L'expressió emprada és manifestació del desbordament de la rancúnia, del menyspreu i de tots els sentiments que no tenen cabuda en una política civilitzada.

La desmesura les iguala. Queda ben clar que totes les dretes són iguals, sigui quina sigui la bandera en la que s'embolcallin.

Etiquetas: ,

2 Comentarios:

Blogger catalunya.ffw dijo...

Benvolgut Jordi,

Et sona l'expressió "tahur del Mississipi"? En quina dreta situariem l'Alfonso Guerra quan la va dir...? I allò de "Aznar y Anguita son la misma mierda"? En quina dreta situariem en Felipe Gonzalez quan ho va dir?

Podem venir cap a Catalunya i recordar el recent "no voy a parar hasta joderte" de l'amic Bolaño. De dretes?

Conclusió: A mi també m'agrada l'oasi, però no cal que ens l'agafem amb paper de fumar. Menys demagogia i més al+ada de mires.

Salut,
Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com

4/5/07 23:32  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Benvolgut Marc,

Veig que t'agrada la història antiga. Cap inconvenient per part meva. T'he de dir que no estic d'acord amb cap de les frases que cites, autèntiques i apòcrifes totes barrejades.

Però si ens hem de posar a recordar, l'exemple que no està malament és el de pare del diputat de la "bèstia grossa" dient al Consell Nacional de CDC "als socialistes me'ls envieu a la merda de dos en dos." Quina categoria! Quina alçada de mires!

Salut!

7/5/07 14:21  

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home