3.7.07

Pobres conspiracionistes !



Ha acabat la fase de vista oral del major judici que s'hagi celebrat mai en relació a uns fets terroristes, i s'ha fet en condicions de garanties, seguretat i celeritat que pocs països al món podrien oferir.

La transparència, claredat i rigor amb que s'ha desenvolupat l'instrucció i el judici per l'atemptat del dia 11 de març de 2004 han estat circumstàncies que esborren qualsevol sospita de rares conspiracions inventades per la dreta política, incapaç encara d'assumir la derrota electoral soferta, i publicitades fins al paroxisme per la crispada i crispadora dreta mediàtica.

Els qui neguen les evidències, els qui insisteixen en la mentida amb que van ofendre a les víctimes i a tots els ciutadans des del mateix moment de l'atemptat, seran potser incapaços de reconèixer que en tot el judici no ha aparegut cap prova que assenyali altre origen del terror que els grups lligats a Al Qaeda.

Rectifico, ben segur que no ho reconeixeran, però això no impedirà als jutges dictar sentència ajustada als fets i al dret, i als ciutadans saber que hi ha qui persistirà en la mentida malgrat el que diran els jutges.

Els conspiracionistes es quedaran ben al descobert, pobres d'ells, però és ben clar que són immunes a la veritat, seguiran mentint, pobres conspiracionistes incapaços de canviar de conducta.

No m'entretindré més amb ells, no s'ho valen, pobres.

El que hem de fer tots és unir-nos en la lluita contra tots els terrorismes, tots.

Contra ETA - que no tingué res a veure amb Atocha, però sí amb molts d'altres llocs - i contra el terrorisme vinculat a Al Qaeda, que té a veure amb Atocha, amb el Líban i amb el Iemen.

Etiquetas: , ,