28.6.07

Apropament a Blanquerna


Ahir al vespre ens vam apropar a Blanquerna, el centre cultural de la Generalitat de Catalunya a Madrid, un bon grapat de persones, a convocatòria dels presidents d'Apropament Madrid-Catalunya i d'Apropament Catalunya-Madrid, Pablo Faura i Ferran Pedret respectivament.

Es tractava de la primera sessió d'una sèrie d'actes d'intercanvi d'informació, i de debat, sobre la societat civil en un i altre lloc.

En aquesta ocasió van intervenir com a ponents el president del Consejo de la Juventud de la Comunidad de Madrid, i la presidenta del Consell de la Joventut de Barcelona, Juan Martínez i Núria Galán. Es va parlar, entre d'altres coses, de codecisió i de cogestió. L'acte va acabar amb el compromís de posar en marxa una relació intensa, una col.laboració real en matèria d'associacionisme juvenil, de moment a tres bandes, amb la inclusió del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, a l'espera de poder ser quadrangular quan s'aconsegueixi la creació del Consejo de la Juventud de Madrid.

Les properes sessions seran sobre altres sectors associatius, tal com el veïnal, etc.

Si segueixen, com espero, en el mateix nivell que la primera, us aconsellaria ben sincerament no perdre-me-les.

Etiquetas:

1 Comentarios:

Blogger Saül Peña dijo...

L'acte va ser molt interessant, és una llàstima no poder veure-ho fins al final. Assistiré de segur a les pròximes reunions, crec que poden ser molt útils a l'hora de apropar (mai millor dit) les dues ciutats espanyoles més grans i les seves comunitats, amb els seus respectius ciutadans. Penso que hi ha un gran desconeixement entre Catalunya i Madrid, i si no treballem pel coneixement mutu, és possible una separació estatal a mitjà termini.

Espero veure't als pròxims actes anunciats per Apropament

Saluts!

Saül

11/7/07 01:38  

Publicar un comentario

<< Home