25.6.07

La desconnexió


Ves per on, ara resulta que Esquerra Republicana de Catalunya o, molt millor dit, en Joan Ridao, té un "Pla B".

Per tal de poder exposar-lo a la ciutadania, no li ha fet cap angúnia partir d'una afirmació que potser sigui veritat al seu particular "Second Life", però que no ho és de cap de les maneres en la vida real. Al contrari del que afirma en Ridao, ni l'Estatut - aprovat per la majoria del poble català - ni la via autonomista han fracassat. Ben al contrari, han servit per a dotar a Catalunya d'un Govern fort i serè, que desplega polítiques de cohesió social i del que en formen part, per si cal recordar-ho, companys de partit del diputat Ridao.

Tampoc ha tingut cap prevenció en fer un exercici d'ucronia negativista, de tal manera que, amb una actitud derrotista ben poc afortunada i gens assenyada, suposa que el Tribunal Constitucional rebutjarà l'Estatut que el diputat Ridao mateix va contribuir a elaborar.

Massa fugida de la realitat i massa derrotisme per a tenir les bases que considera imprescindibles per a predicar el "pla de desconnexió", just en un moment en què la societat i l'economia catalanes necessiten més que mai la connexió amb tothom en un Món interdependent.

Connexió, diferència, diversitat, llibertat i empenta són les coses que necessita Catalunya.

Res de desconnexions, ni de tancar-se amb la cara ben sorruda a meditar greuges.

(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: , ,