16.4.07

Coses concretes


El funcionament del Metro de Barcelona sense interrupció les nits dels dissabtes, amb 25.000 passatgers entre 2 i 5 de la matinada en el primer dia. La Biblioteca Municipal de Sagrada Família, que serà també un centre d'altres activitats cíviques i culturals. La recuperació dels interiors d'illa de l'Eixample per fer-los espais públics a disposició de tots els ciutadans. Els 10.000 habitatges de protecció social ja promoguts per l'Ajuntament de Barcelona, i els 12.000 previstos per al proper mandat. La tele-assistència per a 30.000 persones grans, gràcies al conveni amb el Ministeri de Treball.

Aquestes són algunes de les coses concretes que els socialistes hem fet a l'Ajuntament de Barcelona. Aquestes són les coses que tenen repercussió en la vida diària de la gent.

Aquest és el nostre projecte de la Barcelona, i de tots els pobles, viles i ciutats, de la gent.

Alguns han dit fa ben poc que les eleccions municipals han de servir per a fer un projecte nacional. Nosaltres diem que calen les coses concretes i en el moment que calen.

Front a les etèries essències que serveixen per a justificar-ho tot, els socialistes volem fer coses i prestar serveis, volem construir la pàtria concreta de la gent.

(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: ,

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home