17.4.07

La Janer



La Maria de la Pau Janer, columnista del diari Avui i tertuliana televisiva, que va guanyar el premi Nadal fa uns anys, ha pres la seva darrera decisió política i, el que en el seu cas és pitjor, l'ha explicat.
Anirà com a número vuit a les llistes autonòmiques del PP sota el lideratge de Jaume Matas.

L'explicació que ens ha ofert al poble expectant és que no coincideix amb el PP, però que no descarta ser consellera en el Govern Balear, se suposa que aspira a la de Cultura. Bona explicació, a fe!

D'altra banda en Felip Puig, de CDC, ha dit que li semblava molt be que fos consellera, el que, en primer lloc suposa que li sembla be que el PP governi les Balears, i en segon lloc, que no hi deu haver massa distància política entre PP i CDC quan el Secretari d'Organització d'aquesta valora positivament el pas al PP de la que va donar tot el seu suport a la candidatura d'Artur Mas el passat 1 de novembre, i va arribar a formular-li en públic unes embadalides preguntes, que es van qualificar d'entrevista en directe.

Tot això em fa pensar en la curiosa política de reclutament de personal del PP que, no escarmentat amb la "catedràtica" Nebrera, opta ara per ara per l'"escriptora" Janer.

Hi ha qui davant tot això, i amb la preocupació posada en el futur del PP que és un partit important per al país, no pot oblidar la clàssica dita grega que afirma que "aquells a qui els déus volen perdre, primer els enceguen".

Etiquetas: