6.9.06

Un gran discurs i un magnífic futur


Ahir al vespre vaig presidir el Consell de la Federació de Barcelona del PSC en què es va aprovar per unanimitat la proposta de la Comissió Executiva de la Federació de que la Comissió Executiva del Partit designi Jordi Hereu com a candidat a Alcalde de Barcelona pel Grup Municipal Socialista en el Ple municipal extraordinari del proper divendres 8 de setembre.

Avui es reuneix l'Executiva del Partit i és prou provable que ens faci cas, i procedeixi a aquesta designació, com també és previsible que el Ple Municipal, complint estrictament la llei, voti per majoria suficient el Regidor Hereu com a nou Alcalde de Barcelona.

Aquesta feixuga - ho sé - introducció va especialment dedicada a tots aquells que han mentit conscientment aquests dies, propagant la falsedat de que ni el PSC sotmetria a cap votació la candidatura, ni el nou Alcalde seria votat, sino designat en forma no democràtica. Mentien, i ho sabien, els qui ho deien.

El Partit designa democràticament el candidat, i els regidors - representants dels ciutadans - voten democràticament l'Alcalde.

La sessió del Consell de Federació va ser extraordinària per reglament i pel seu contingut. Vam assistir a uns grans discursos del President de la Federació, Joan Clos, i del Viceprimer Secretari de la Federació, Jordi Hereu.

Hereu va acceptar la proposta de designació amb un dels millors discursos que he sentit en els darrers temps, carregat d'emoció, de seny, de compromís, de voluntat de servei, de claredat mental, de planificació política estratègica, de comprensió de la ciutat i dels ciutadans i, molt especialment, de valors socialistes.

Un gran discurs que fa preveure, raonablement, un magnífic futur per a Barcelona.

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home