22.8.06

Tots som gallecs


Els focs intencionadament provocats pels incendiaris de Galícia ens afecten a tots nosaltres. El nostre sistema de convivència, la nostra relació amb l'entorn, no són indiferents al que ha passat a Galícia i al que hi està passant.

No és només una qüestió de solidaritat, que ho és; és també una qüestió d'autodefensa social davant els incendiaris i els qui els protegeixen o els justifiquen d'una manera o altra.

Per això reprodueixo el magnífic poster que he trobat a la Bitácora do Nordés de l'amic Manuel Cendán, que ens explica com Nunca Mais ha représ els seu paper de representació social directa contra els piròmans de tota mena.

A més de la denúncia social i política, cal una feina de consolidació dels terrenys arrassats, de contenció de les cendres, de facilitar el renaixement de la massa forestal.

Ja hi ha un allau de voluntaris, que estan sent organitzats pel Govern de la Xunta de Galícia. Tothom que hi estigui interessat pot trucar al 900 400 800.

Ara, tant com quan el Prestige, tots som gallecs.

1 Comentarios:

Anonymous Anónimo dijo...

Gracias por tu "Todos somos gallegos". Tendremos que "proponerte" algún día para la Medalla Castelao... y gracias a los bomberos y voluntarios, que vinieron de toda España, incluida Catalunya.
Unha aperta (un abrazo).

23/8/06 01:35  

Publicar un comentario

<< Home