8.4.06

Com més a prop, millor!


Avui mateix hem començat a ser més a prop. I no volem parar d'apropar-nos.

Aquest vespre de divendres, just al començament de les vacances de Setmana Santa, s'ha omplert la sala de l'Auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), al bell mig de la nova Barcelona que va sorgint just on toca, a la Barcelona de sempre.

S'ha omplert per una munió de persones, de totes les adscripcions ideològiques, de qualsevol professió o dedicació social, que han respost a la crida d'Apropament de Barcelona que, junt amb Apropament de Madrid, ens ha convocat per estar ben a prop.

La idea havia començat a còrrer per Barcelona ja fa alguns dies, i hi havia obtingut el suport de més de 400 persones, adherides al Manifest fundacional, i d'una dotzena de frare d'organitzacions socials.

El que convenia, i calia, fer ens ho han explicat en Joan Tàpia, Director de TVE a Catalunya; la Margarida Minguillón, actriu; l'Ester Capella, advocadessa i presidenta de l'Associació Catalana de Juristes Demòcrates; en Pablo Faura, president de l'Associació Apropament Madrid-Catalunya; i en Ferran Pedret, president de l'Associació Apropament Catalunya-Madrid.

Això s'ha esdevingut davant una platea de representants de la societat civil i de les diferents organitzacions polítiques, socials i sindicals de Barcelona, sense cap exclusió.

Ara cal que els qui hem atapeït la sala del CCCB i els qui avui no han pogut ser-hi, però s'hi han adherit, i els qui encara no han fet, per falta de temps o de suficient coneixement de la proposta, ens posem a treballar.

Ser ben a prop, solidaris i comfortables, val ben bé el mínim esforç de pensar-hi un moment, de prendre la decisió de fer una passa cap a l'altre, i de fer sentir la veu dels ciutadans sobre la dels qui pretenen enfrontar-nos.

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home