2.4.06

Contra la pataleta, la papeleta


Aquest ha estat el resum absolutament genial que ha fet la Manuela de Madre a l'acte de Cornellà de Llobregat sobre els dos anys de governs socialistes.

Aquesta consigna ha estat llançada al mig de l'entusiasme general en un acte amb intervencions de Joan Clos, Manuela de Madre, José Montilla, Pasqual Maragall i José Luis Rodríguez Zapatero, en presència d'Alfredo Pérez Rubalcaba - ovacionat pel públic posat dempeus - i d'alguns milers de persones més.

Com no podia ser d'altra manera, l'acte ha tractat també de l'alto al foc permanent d'ETA i de l'Estatut de Catalunya, amb emotiu record d'Ernest Lluch - present en una grandiosa pancarta - a càrrec de Zapatero.

Efectivament, contra la pataleta de qui no digereix que hi pugui haver un país que vagi endavant amb un govern socialista; que no admet que la solidaritat passa pel reconeixement de la pluralitat; que treu foc pels queixals davant l'ampliació dels drets dels ciutadans; que salta en sentir parlar d'igualtat de gènere; que s'enrabia fins al grotesc amb l'èxit de les polítiques d'esquerres, hi oposem la democràtica papereta.

En el referèndum de l'Estatut de 2006, i en totes les eleccions que s'apropen, contra la pataleta, la papereta!

2 Comentarios:

Blogger Laia Gomis dijo...

Jordi, em sembla molt encertat el títol del teu article ja que tots els que vam assistir al míting d'ahir vam sortir amb aquesta frase gravada en el nostre cervell. Manuela de Madre a través del joc de paraules que són pataleta i papeleta va saber reflexar una realitat que per fer-la palesa necessitaríem llargues i complexes explicacions, una síntesis brillant. Ara tan sols ens resta una qüestió molt important, explicar l'estatut i movilitzar a la ciutadania perquè participi en el referèndum.

2/4/06 13:32  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Laia,
no pateixis gens. Està prevista una campanya d'explicació del contingut de l'Estatut, i de la seva importància per a la vida de les persones, que intentarem que arribi a cadascuna de les agrupacions del PSC, i als llocs que aquestes ens diguin.
De fet, serà la dedicació prioritària dels parlamentaris de Catalunya, del Congrés i del Senat fins a la data del referèndum.
La mobilització de la ciutadania serà estimulada tant com es pugui, t'ho ben asseguro. Comptem, a més, amb la inestimable ajuda dels senyors Rajoy, Acebes, Zaplana i companyia. Cada cop que obren la boca - tant de bó la conservin oberta molt de temps - es mobilitza un pilot de ciutadans i ciutadanes per anar a votar sí a l'Estatut.

2/4/06 18:34  

Publicar un comentario

<< Home