20.9.10

Solidaritat amb Pakistan

Dissabte a la nit ens vam aplegar una munió de gent a la Sala Gòtica de les Drassanes de Barcelona per a un sopar solidari amb la gent del Pakistan damnificada per les inundacions d'aquest estiu.
Ho va organitzar la comunitat pakistanesa de Barcelona, però hi havia gent d'arreu de l'àrea metropolitana, amb abundància de representants de diferents administracions locals, de l'autonòmica i de la general, així com representants parlamentaris de Catalunya i de les Corts Generals.
El més significatiu però, al meu entendre, va ser no només la quantitat de gent i de representacions autòctones, sinó la presència abundosa i variada de representants d'altres comunitats com la marroquina, la sij, la subsahariana, la filipina, etc., que va demostrar que la solidaritat és quelcom ben transversal.
Va ser veure com els ciutadans i ciutadanes de Barcelona, presidits pel seu Alcalde Jordi Hereu, que hi va ser present, exercien la solidaritat en molts dels idiomes que es parlen a la meva ciutat, formant una pinya que posava de manifest que existeix una sola raça, la raça humana, més enllà de fronteres, ètnies i tot el que pretèn dividir-nos.

Etiquetas: , , , ,