17.9.10

ArtSur a NicaraguaLa cooperació cultural és una realitat en la que cal aprofondir, i a la que ens dediquem a la Fundación ArtSur, que tinc l'honor de vicepresidir.
Avui presentem alguns dels primers resultats d'un programa de cooperació amb Nicaragua que consisteix en la donació dels estris necessaris i la posta en marxa d'un taller de gravat a la ciutat de Granada, al mateix temps que en la formació de gravadors i de formadors de gravadors, també en l'aspecte d'emprenedors que cal tenir en compte.
Hem aconseguit consolidar un element de dinamització econòmica i cultural en una ciutat clau per la seva bons situació cultural anterior, i els resultats són francament espectaculars.
Aquí teniu només un parell de mostres de gravats de Javier de Juan i de Fernando Bellver que deixen veure no tan sols el nivell artístic dels autors, prou conegut, sinó també el grau de perícia professional dels gravadors formats en el programa.
Ens sembla que aquest és un bon camí, i per això estem actuant també en altres àmbits geogràfics, com la Mediterrània i l'Àsia.
Per a saber-ne més visiteu la web de la Fundació seguint l'enllaç que teniu més amunt, i per gaudir del plaer estètic de les obres gràfiques passeu, sense dubtar-ho gens, per la nostra seu al carrer de Campomanes 8, baixos B, de Madrid.

Etiquetas: , , , ,