18.9.10

L'ou de la serp, un cop més

Ho han fet un cop més, i un cop més han escollit la ciutat de Badalona, on campa el membre del PP que va a cops de puny en les campanyes electorals, de qui no tinc cap intenció de dir el nom.

Aquest cop ho han fet clarament impulsats per la pressa en disputar vots als declaradament racistes de PxC i, com de costum, no han tingut cap mena d'escrúpol referent al dany que es fa a la convivència amb actuacions com la seva. Es tracta només de tenir una posició dominant en el mercat comprador de vots espantats.

El fet és que la cap de cartell electoral del PP a Catalunya s'ha empescat un passeig pel barri de La Salut de Badalona, fent-se acompanyar de l'afeccionat a la boxa i d'una diputada europea sarkoziana i tinent d'alcalde del dretà govern municipal de Perpinyà.

L'objectiu oficial del muntatge era buscar suposats "campaments" gitanos als que mostrar en públic com a lladres, inconvenients per a la convivència, i causa de tots els mals, aliats - això sí - amb el govern socialista.

A La Salut no hi ha campaments de cap mena, hi ha una població ètnicament barrejada, com passa avui en dia arreu, amb la possible excepció dels barris on viuen els líders del PP, i hi ha els problemes de convivència que existeixen també arreu, que es miren de solucionar amb la política que hi desenvolupa el govern socialista de la Ciutat, el govern socialista de la Generalitat i els esforços dels ciutadans organitzats, que garanteixen l'exercici pacífic dels drets de tots els habitants del barri.

Malgrat això, la dretana diputada europea n'ha tingut prou amb dues hores per a "detectar" problemes iguals als francesos, davant la satisfacció de la candidata electoral nostrada, que ha declarat que els problemes existeixen per culpa de Zapatero i dels gitanos.

Estigmatitzar una ètnia, acusar els seus membres de tots els mals, posar com a exemple a seguir expulsions massives contràries a dret no sembla que siguin coses que impedeixin als del PP dormir ben tranquils si creuen que poden obtenir algun vot més.

Això és un simptoma clar de que l'ou de la serp és viable, i que cal impedir-ne el naixement, de la manera que cal fer-ho en democràcia per a esclafar aquesta mena d'ous, negant el vot a tothom que usi aquests mètodes per a obtenir-lo.

Etiquetas: , , , , , ,

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home