25.10.09

Una setmana normaleta

Acabo avui una setmaneta normal de feina, encara que una mica diferent d'altres perquè el Ple del Congrés va ser l'especial de discussió general dels Pressupostos Generals de l'Estat per a 2010.

Vaig començar la setmana parlamentària a Madrid, dilluns al matí, amb una reunió amb responsables de la Xarxa Euromediterrània de Drets Humans sobre la situació a Palestina, que va haver d'acabar per assistir al Ple de Pressupostos, que continuava per la tarda i en acabar aquest vaig presidir, a les nou de la nit, la reunió del Patronat de la Fundació ArtSur, just a temps per a prendre un mos, i arribar al cafè del sopar d'un grup informal sobre les relacions hispano-poloneses format a partir del viatge a Krynica.

Dimecres començava el Ple a les nou del matí, i a primera hora de la tarda es reunia la Comissió d'Afers Estrangers per a sentir el Ministre Moratinos sobre els temes de Gibraltar i la darrera Assemblea General de Nacions Unides. Tot seguit, en un altre edifici del Congrés vaig presentar i moderar un acte públic sobre els Drets Humans a Palestina i Israel amb membres de la Xarxa Euromediterrània de Drets Humans, que vaig poder acabar a temps per a arribar a l'últim avió del Pont Aeri cap a Barcelona.

Dijous em tocava Tarragona, amb dues entrevistes a TV locals i conferència organitzada per la Sectorial de Justícia del PSC sobre la nova oficina judicial, aprovada tot just el passat 15 d'octubre.

Divendres al matí es tractava d'una taula rodona, finalment reduïda a un diàleg amb la Diputada Dolors Montserrat Montserrat, del PP, també sobre la nova oficina judicial, en el transcurs del Congrés de la Unió Progressista de Secretaris Judicials que es desenvolupava a Barcelona, i a quina clausura per la Consellera Montserrat Tura també vaig assistir. Al vespre era el torn del sopar anual - que en diuen de Nadal malgrat l'època en què es fa - dels Graduats Socials, que també va girar en torn de la Llei que vam aprovar el 15 d'octubre.

Dissabte a la tarda vaig participar amb una curta intervenció en els actes del Dia de Kashmir que es commemorava per part de la comunitat pakistanesa establerta a Barcelona en els locals de la UGT a la Rambla, des d'on vaig arribar ben just al sopar de celebració del 25è aniversari del Centro Extremeño Muñoz-Torrero al restaurant Tres Molinos d'Esplugues de Llobregat, amb participació, entre d'altres, de les alcaldesses de L'Hospitalet i d'Esplugues i del Ministre de Treball i de la Ministra de Defensa.

Si hi afegim les hores dedicades a les classes setmanals d'anglès, alemany i àrab, resulta una setmaneta d'allò més normal en l'activitat d'un Diputat perifèric, com sóc.

Etiquetas: , , ,