20.5.09

86 - 4


Si ens inclinéssim per les metàfores futbolístiques, diríem que ahir al Congrés dels Diputats, la votació de les resolucions derivades del debat general de la setmana passada es va resoldre per una golejada històrica: Govern 86, Oposició 4.

Es van sotmetre a votació 90 propostes de resolució, 15 per cada grup parlamentari, de les que se'n van refusar 45, totes elles amb els vots socialistes en contra, i se'n van aprovar 45, de les quals 41 amb els vots socialistes a favor, i només quatre contra el vot del Grup Socialista, i encara una d'elles en la tercera votació de desempat.

És important remarcar que totes, repeteixo, totes les propostes socialistes van ser aprovades pel Congrés amb vots variats de diferents grups parlamentaris, després de les naturals i necessàries negociacions, donat que la política és precisament això, composició d'interessos en un marc democràtic.

Els profetes del desastre, els àugurs de la solitud socialista, els anunciadors d'abismes s'han vist frustrats, i a fe que se'ls nota en la sessió de control d'avui!

Etiquetas: , ,

2 Comentarios:

Blogger Rafael Arenas García dijo...

Hola Jordi,

una duda, ¿quiénes jugaban el partido? Uno es el gobierno (o el grupo socialista), está claro; pero ¿quién es la oposición? porque el mismo grupo votaría en unos casos con el grupo socialista y en otros en contra.
Está claro que la política consigue lo que no consigue el fútbol, que todos (o casi todos), salgan contentos. [aquí imagínate el emoticono del guiño, que yo no se poner en blogspot].
Saludos, un placer seguirte, como siempre.

20/5/09 11:35  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Local: Grupo Parlamentario Socialista.

Visitante: Combinado de profetas de la soledad gubernamental.

20/5/09 11:55  

Publicar un comentario

<< Home