10.5.09

Combatem la crisi




En el marc de la campanya "Combatem la crisi" de la Federació de Barcelona del PSC, l'Agrupació de l'Eixample, la meva, va organitzar ahir un acte públic a l'Avinguda Gaudí, en el que em van convidar a intervenir per a explicar la postura dels socialistes i les accions empreses per les administracions per a combatre la crisi.

Crec que aquest tipus d'actes, que ens apropen a la ciutadania, són del tot convenients, i com sabeu per aquest blog, a l'Eixample els fem habitualment, hi hagi o no campanya electoral.

És important parlar des d'una tarima, al mig del carrer, però encara és més important el temps que estem al carrer, amb la gent, abans o després de parlar.

Ahir varem poder parlar amb molta gent, resoldre dubtes, fixar posicions, intercanviar punts de vista amb militants d'altres partits socialistes europeus que es van apropar a l'acte, i deixar ben clar que els socialistes donem la cara sempre, que estem a les verdes i a les madures, i que tenim coses que dir perquè fem coses.

Etiquetas: , , ,

1 Comentarios:

Anonymous EnriqueV dijo...

Realment es important iniciatives com aquesta, que normalment desde la seva agrupació fan. Pot ser aquesta es la mancança dels politics, aquesta pedagogia de les seves posicions i escoltar a la ciutadania directament. Cosa que avui dia amb la utilització de les eines TIC's encara es comprem molt menys.
El meu reconexeiment per la labor ben feta.

10/5/09 19:15  

Publicar un comentario

<< Home