14.4.09

Aprofitar els talents


No es tracta de paràboles evangèliques, sinó de la més estricta actualitat.

Hi ha qui s'estima més desaprofitar talents, per tal de no tenir oposició a la radicalització de posicions elaborada per determinades camarilles, i qui decideix, per tant, fer fora de manera el més indirecta possible, els talents que tenia al costat.

Hi ha qui, al contrari, s'estima més aprofitar els talents, encara que no hi hagi una coincidència total en les posicions polítiques, i crida, per tant, a funcions de gestió adequades a les seves competències, persones de talent.

Així ha passat amb el nou Govern d'Espanya, que ha cridat a funcions executives en l'àmbit del cinema a un Ignasi Guardans fet fora per l'actual cúpula dirigent de CiU, per no plegar-se al caire no només sobiranista, sinó antieuropeu que han decidit d'exhibir.

Respecte a Guardans, he de dir que varem coincidir al Congrés dels Diputats durant dues legislatures, en les que vaig poder comprovar els seus talents, no sempre còmodes per a un adversari polític, però era ben clar que el debat amb ell no era el debat contra la inanitat intel.lectual i política que certs líders prefereixen al seu entorn.

Pel que fa a la seva feina al Parlament Europeu, he de reconèixer que va obtenir tota la meva adhesió en algun aspecte, com el de la seva campanya a favor de les llibertats dels ciutadans en la qüestió dels ultratjants controls aeroportuaris.

Ens queda ara esperar que l'aprofitament de talents doni tots els seus fruits.

(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: , ,

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home