7.12.08

La pobresa mata


Acaba de passar fa un parell de dies.

Un incendi en una barraca del districte de Villaverde, a Madrid. Dos nens han mort, l'àvia i una nena s'han salvat perquè en no tenir cap instal.lació higiènica la barraca havien sortit a fer les seves necessitats fora.

Mata el foc? Potser, però el que és ben segur és que la misèria mata. 

Que es mor perquè no es viu en les condicions mínimes, perquè no som capaços de proporcionar a tothom un habitatge digne, perquè mantenim estructures socials i econòmiques que fan possible, o que es fonamenten en la discriminació, la marginació i el manteniment de la pobresa.

La lluita contra la pobresa no és només una cosa llunyana, que passa a desconeguts indrets sense desenvolupar.

La lluita contra la pobres és també una cosa d'aquí, de casa nostra, dels vorals de les autopistes per les que passem, de les ciutats en les que vivim.

La lluita contra la pobresa és urgent, perquè la pobresa mata, i  mata de moltes maneres.

Etiquetas: , ,

1 Comentarios:

Blogger fernando "dito" castañeda conde dijo...

Vivienda, lo realmente necesario es una política, que tenga en cuenta, las necesidades del colectivo al que se dirige, jubilados, inmigrantes, gente joven, minorias etnicas y colectivos que apuestan con grandes sacrificios por permanecer en esta zona urbanisticamente deteriorada,que es el distrito de VillaVerde, para todo lo cual es necesaria una política de subvenciones, que de forma individualizada trate caso por caso, la vivienda es una forma activa de inclusion social .

13/12/08 20:27  

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home