5.11.08

Hem fet el cim!


La Conferència de Ministres d'Afers Estrangers del Procés de Barcelona: Unió per a la Mediterrània, reunida a Marsella, ho ha decidit.

Barcelona és la seu de la Secretaria de la nova unió. 

Li pertocava per tradició històrica en el procés i per vocació i realitat mediterrània indiscutibles. A més cal dir que a Barcelona hi vivim ciutadans dels 43 països de la nova unió, que s'hi parlen totes les llengües de la Mediterrània, i s'hi couen totes les menges i s'hi ballen totes les músiques d'aquesta mar.

Barcelona oferia les instal.lacions, les comunicacions, la massa crítica, l'interés per la cooperació i la pau, però no ha estat fàcil com no ho és res en una Unió per a la Mediterrània, d'arquitectura tan complexa i tan delicats equilibris.

No amago que com a Diputat per Barcelona, i com a membre de l'Assemblea Parlamentària Euromediterrània, òrgan parlamentari de la nova unió, me'n alegro moltíssim.

Ho tinc dit en més d'un lloc, i ho repeteixo ara: Barcelona és la millor solució per a la necessitat que la Unió per a la Mediterrània tenia d'una seu per a la Secretaria.

Ara, com acostumem a casa nostra, celebrem-ho posant-nos a treballar!

Etiquetas: , , ,

1 Comentarios:

Blogger Rukaegos dijo...

Enhorabuena para Barcelona y para toda Cataluña. Sin duda es una magnífica noticia, y un premio para el importante y buen trabajo realizado por la Diplomacia Española.

Saludos

7/11/08 12:59  

Publicar un comentario

<< Home