6.9.08

Fil a l'agulla


En la primera reunió de la Comissió Constitucional en el present període de sessions, vam posar fil a l'agulla de les necessàries reformes de la Llei Electoral (de nom oficial i desconegut Llei Orgànica del Règim Electoral General).

Vam aprovar la sol.licitud al Ple del Congrés de la creació d'una Subcomissió sobre la matèria, i en vam aprovar també la proposta de normes de funcionament.

Era quelcom pendent des de l'anterior legislatura, quan vam arribar a començar la reunió de la Comissió Constitucional que havia de fer el mateix que ara, però va ser impossible per causa de l'enrabiada que havia agafat el PP a compte de la Llei per a la Igualtat.

Ara sembla que ja hem posat fil a l'agulla.

Etiquetas: , ,

2 Comentarios:

Blogger Laia Gomis dijo...

Hola!!!

Jordi, crec que es tracta d'una molt bona notícia ja que és necessaria una reforma d'una llei que tots coneixem amb el nom de Llei Electoral oblidant el seu nom oficial.

Potser no es tracta d'una qüestió especialment mediàtica ni tampoc atractiva de cara al conjunt de l'opinió pública però com molt bé exposes al teu article era una qüestió pendent.

Així doncs, estarem atents al treball que es duu en el si d'aquesta subcomissió

Una abraçada!

Laia

7/9/08 23:02  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Mirarem de fer-ho, Laia.

No cal, però, esperar miracles. Cap llei electoral no és perfecta, ni cap força política pot esperar que la llei li doni el que no obté del vot dels ciutadans.

Una abraçada,

Jordi

8/9/08 09:59  

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home