28.2.08

Cornellà optimistaGairebé 400 cadires s'han omplert aquest vespre a la sala gran del col.legi Sant Ildefons, a Cornellà de Llobregat per tal de sentir al seu alcalde, el company Balmón.

Les ocupaven unes 400 persones optimistes, que han assistit a la seva intervenció i a la meva, que estava també programada.

En Balmón ha parlat de política i de les polítiques que poden fer els ajuntaments gràcies a la feina del govern socialista d'Espanya, deixant ben clar que no és el mateix, de cap de les maneres, que governin els uns o els altres.

Per la meva part he insistit en el que vaig repetint aquesta campanya, és a dir la idea de la política com a activitat solidària, i el valor del vot com a eina política i instrument que fa que que els ciutadans siguin els únics amos del seu destí, i que és quelcom al que no podem renunciar de cap de les maneres, si no és que volem que d'altres decideixin per nosaltres i facin la seva política contra nosaltres, els ciutadans.

Un cop més es tractava d'explicar la importància de votar, i de votar al PSC!


Etiquetas: , ,

2 Comentarios:

Blogger Enrique V. dijo...

La insistencia en el mensaje sobre la conveniencia de votar y de hacerlo por el PSC, puede parecer repetitivo pero no es asi, simplemente es el mensaje que hay que transmitir, la idea principal, a partir de ahi si la desgranamos vemos que todo depende de que la victoria de la izquierda , de quien quiere seguir avanzando, de quien , como bien se dijo , quiere que seamos de los paises mas avanzados del mundo ,pero a la vez de los paises que queremos que el resto del mundo avance tambien.

28/2/08 20:36  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Así es, Enrique, no nos podemos cansar de repetirlo. Hay que insistir hasta la saciedad, porque cada voto es necesario.

En las declaraciones de Elorriaga al Financial Times ha quedado bien claro: El PP, la derecha, quiere que la gente no vote, por tanto, hay que votar.

Hasta pronto,

Jordi

1/3/08 02:24  

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home