3.12.07

Que podríem anar per feina ?Cal reconèixer-ho. Sigui quina sigui la xifra real de participants, la manifestació de dissabte passat a Barcelona va ser tot un èxit per als convocants.


La manifestació ha demostrat, entre d'altres coses, l'encert de l'anàlisi del President Montilla quan en recent conferència pronunciada a Madrid advertia sobre el que va anomenar en castellà - donat el lloc i el públic - com a "desapego" dels catalans envers l'Estat.

El que cal ara, em sembla, és que no es converteixin les energies de la gent en una nova edició del sempitern victimisme.

El que cal ara, em torna a semblar, és posar-se a treballar per a donar resposta a les necessitats de la gent.


Caldria, per a obtenir això, que els qui han treballat poc durant 23 anys pel que fa a aconseguir inversions en infraestructures i que consideraven lloable la política del ministre Álvarez Cascos, es posin a treballar en aquest sentit després de manifestar-se.


Caldria també que els qui haurien d'estar treballant en aquests moments en aquesta direcció, perquè tenen responsabilitats de govern, s'hi posi de debò després de manifestar-se.


Caldria que tots aquests acompanyessin els socialistes, que han treballat, treballen i treballaran en favor i al servei del poble de Catalunya.


Que podríem anar per feina? és una modesta proposició formulada, fins i tot, en forma interrogativa, però que em sembla essencial.

(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: , ,

2 Comentarios:

Anonymous pedrín dijo...

Qué pasa, no deja nadie comentarios?

4/12/07 00:10  
Blogger Àlex S. S. dijo...

Potser (o més que potser) hi han partits que es veuen tant amb l´aigua al coll que han optat per radicalitzar el missatge emprant amb cert cinisme el tema de les infraestructures, conscient que la forma de fer de l´actual Govern desvirtua les antigues reivindicacions que esgrimien.
I dels "companys de Govern"... Bueno...
Pels comentaris fets al meu darrer article, no tinc gaire clar que la gent ho tingui, tampoc, gaire clar.

4/12/07 13:05  

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home