26.11.07

Propostes



Propostes per a les qüestions que preocupen i que interessen a la gent, que forma la pàtria.

Aquestes són les propostes que varen aprovar-se aquest cap de setmana per la VI Conferència Nacional del PSC, reunida a Girona com a culminació del llarg període de debat amb participació de les agrupacions, les sectorials del partit i dels ciutadans simpatitzants del socialisme que així ho van voler.

Propostes sobre les infraestructures que necessita el país, per a donar servei a la seva gent i per a permetre el desenvolupament econòmic adequat. Propostes sobre l'habitatge i les maneres de posar-lo a disposició de la gent, tot tenint en compte la funció social de la propietat que consagra la Constitució. Propostes sobre la convivència per tal de consolidar una societat cohesionada, amb llibertat, justícia, respecte a la diferència i voluntat de ser tots - tan diversos com som - un sol poble.


Propostes raonades i enraonades, amb prioritats i formes de finançament. Propostes amb capacitat d'influència sobre les condicions reals de vida de les persones.


D'altres, mentre, investits d'un peculiar messianisme amb vocació metafísica, s'esmercen en predicar que cal tenir cura de quimèriques ànimes col.lectives.

(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: ,

2 Comentarios:

Anonymous Anónimo dijo...

Propostes, propostes, propostes... però voten a favor de la senyora Magdalena Álvarez - partíA', pero no doblA'

28/11/07 11:43  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Benvolgut senyor,

Fem propostes els socialistes, les expliquem i les raonem.

Entre les nostres propostes estan les referents a la dotació de les infraestructures necessàries per al país.

Amb plena coherència amb això, els socialistes votem en contra de proposicions que, a més de fer propostes que ens semblen incorrectes sobre el tema, pretenen fer caure un govern al que nosaltres donem suport, perquè és l'únic govern que pot aportar solucions, malgrat els errors que s'hagin comès.

Per això, els socialistes catalans, que estem a favor del govern socialista d'Espanya, no donem suport a iniciatives electoralistes que no aporten cap mena de solució.

Rebi una cordial salutació,

Jordi Pedret

28/11/07 15:11  

Publicar un comentario

<< Home