8.5.07

Un gavadal de vàliums


Sembla que els nervis estan a flor de pell entre la gent de Convergència, i també entre la gent d'Unió.
Aquests estats d'ansietat nerviosa poden produir determinats efectes que no són bons per a la pacífica convivència i per al desplegament civilitzat de l'activitat política.
Així trobem descrites situacions d'excés verbal extrem, per exemple, la qualificació com a "bèstia grossa" del Molt Honorable President de la Generalitat per part d'un conspicu diputat de Convergència.
Altres situacions derivades d'aquest estat nerviós extrem les hem d'anar a trobar a Madrid, on ha acudit CiU per mirar d'impugnar davant la Junta Electoral Central les candidatures de Progrés Municipal, entre d'altres, amb un resultat ben galdós, que ha excitat més la sensibilitat nerviosa dels afectats, portant-los a anunciar recursos davant els jutges per tal de mirar d'impedir que la gent pugui votar opcions d'esquerres que s'han presentat ja des de fa molts anys. Això només té explicació perquè el convenciment de que la gent votarà esquerres fa arribar al paroxisme el nerviosisme convergent.
Davant de tot això, em sembla que la única solució és un gavadal de vàliums. Cal estar ben seré per acceptar el veredicte de les urnes.
(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: ,

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home