27.3.07

Home, Duran !


Quan algú li demana a algú altre que no faci una cosa, està deixant anar que l'està fent, però ho diu només una miqueta, sense afirmar-ho de cara, de manera que sempre pugui negar haver-ho dit.
És un estil ben propi d'algunes formacions polítiques, que es basa en l'ambigüitat, en l'equidistància, i en tot el que no faci ferum de compromís.
Duran Lleida acaba de demanar al Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya que "no introdueixi a Catalunya factors de crispació".
Ho ha dit poc abans, o poc després, no n'estic segur, de posar de manifest davant els mitjans de comunicació, com a entremès de la sessió de la Comissió Executiva de la Federació CiU - que no es reunia des del novembre passat - que a cada Consell Nacional de UDC hi ha dirigents que reclamen la ruptura amb CDC.
Això sí, no se li pot atribuir a ell, es tracta del que diuen altres, és clar. Continua seguint l'estil propi, sense apartar-se'n gens ni mica.
Ara, després d'aquesta canonada - d'advertiment, això sí - al soci federat, parlar de que altres posen elements de crispació en la política, em sembla un clar exercici de doble mesura.
Home, Duran, provocar al soci i acusar el President de crispar em sembla un xic massa.
(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: , ,

1 Comentarios:

Blogger Carlos dijo...

Aquest Duran... em sembla que mai li a tocar res per això ara s'apunta a tot... tant s'ofereix com a ministre com que se postula con a successor del successor...

la veritat que les nacionalistes han perdut una mica el nord... uns encara estan pensant que va passar al novembre i altres que fer per mantenir les cadires calentes.

27/3/07 14:47  

Publicar un comentario

<< Home