13.2.07

Making friendsSembla que a les diferents dretes els uneix, entre d'altres coses, l'extrema incomoditat que senten en ser a l'oposició, una situació que consideren contrària a la natura de les coses.
Potser és aquesta la raó per la que han decidit seguir al peu de la lletra les recomanacions del manuals per a fer amics, que els han donat fins ara un resultat esplendorós de perfecta solitud parlamentària.
Així, l'acreditada factoria d'amics David Madí, després dels seus "hits" del DVD famós i les anades a cal notari, ha trobat que el millor era especialitzar-se, ni que sigui en forma transitòria, en fer altres amics, i ha tingut la gran pensada de comparar el Conseller Saura i la Tinent d'Alcalde Mayol, democràticament elegits, amb el matrimoni Ceaucescu, dictadors romanesos de llegendària mala intenció i mala fi evident.
Per tal de no deixar-lo sol, el Diputat al Congrés que menys castiga la tapisseria del seu escó, l'ex Ministre de Justícia José María Michavila, que ho va ser en el Govern d'Aznar que obtenia els vots de CiU, ha decidit fer-se amic del nou Ministre de Justícia, Mariano Fernández Bermejo, i l'ha desqualificat ja des d'abans del seu nomenament, qualificant-lo d'"ultra" i d'"extrema esquerra", entre d'altres ponderats adjectius que pretenen ser desqualificatius.
És ben segur que aquest sistema de fer amics pot proporcionar solituds glorioses, i això permetrà la continuïtat dels governs d'esquerres. No deixa de ser una bona notícia.

(article publicat a e-noticies)

Etiquetas:

3 Comentarios:

Blogger Carlos dijo...

Llegará el día que necesiten amigos y entonces a ver si los encuentran...

13/2/07 10:54  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Una vez más lo repito: no publico ni anónimos ni trolls.

13/2/07 16:38  
Blogger Àlex Masllorens dijo...

Ei, Jordi... endavant i canya!!

14/2/07 10:24  

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home