3.2.07

A favor dels sistemes


No em fa res confessar en públic que hi estic a favor.

Estic a favor del sistema de salut públic universal i gratuït. Estic a favor també del sistema d'educació pública obligatòria i gratuïta, i a favor del sistema d'universitats públiques. També ho estic del sistema de biblioteques públiques, del sistema de la Seguretat Social públic i universal, ara extés també als treballadors autònoms. Estic a favor de l'extensió dels sistemes públics de serveis socials, i aferrissadament ho estic del nou sistema públic de reforçament de l'autonomia personal i de mesures pal.liatives de la dependència. Estic pels sistemes públics de transport, i per molts altres sistemes públics que em deixo al tinter.

Sóc, a més, favorable a que tots aquests sistemes públics siguin gestionats o tutelats, depèn dels casos, per institucions públiques democràticament constituïdes, governades per persones elegides democràticament per al servei al públic i amb responsabilitat política davant el públic, per un sistema electoral, així com amb responsabilitat penal davant un sistema públic de justícia, del que també estic a favor.

Pot ser, no en dubto, que no sigui prou "cool", però sóc d'esquerres i socialista, i per això estic a favor dels sistemes públics sota control democràtic.

(publicat a e-noticies)

4 Comentarios:

Blogger qqqqwwww23 dijo...

hello! A Good News,google introduce a very user-friendly browser,Free download Quickly,Please visit my blog thank you

3/2/07 16:03  
Blogger don-aire dijo...

C'est ça, Jordi, c'est ça

3/2/07 21:24  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Us demano excuses a tots. Se m'ha colat un comentari "spam" i no aconsegueixo esborrar-lo. No en feu ni cas.
Jordi

3/2/07 21:43  
Blogger Jordi Pedret dijo...

És pas en don-aire, l'spam. És clar!

3/2/07 21:45  

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home