11.2.07

Una de dimissions

El Sr. Aznar López va dimitir del seu càrrec de Conseller d'Estat després que es descobrís que estava realitzant una activitat incompatible amb aquesta alta destinació, com era el servei remunerat que prestava a Rupert Murdoch.

El Sr. Aznar López, en les estones que li deixa lliure la seva afecció a fer brometes sobre les seves mentides per entrar en la Guerra contra Irak, escriu cartes al Director de "The Times".

Segons la única carta coneguda, sembla que el Sr. Aznar López està contrariat pel tractament que "The Times" ha donat a les fotos i l'entrevista amb el 25 cops assassí De Juana Chaos.

El Sr. Aznar López seu, i està prou ben retribuit per fer-ho, a una cadira del Consell d'Administració de les empreses de comunicació de Rupert Murdoch que, vés per on, és propietari de "The Times",
naturalment per societat mercantil interposada.

No tenim cap notícia de que el Sr. Aznar López s'hagi plantejat la dimissió del Consell d'Administració d'una empresa que qualifica ETA com "grup independentista basc", potser per la coincidència amb la fórmula de "Moviment Basc d'Alliberament Nacional" que va usar el Sr. Aznar López abans d'arribar al Consell d'Estat.

Etiquetas:

3 Comentarios:

Blogger ecastro dijo...

¡jope Jordi!
Me acabas de chafar un post, tras la conversación que mantuvimos con Enric Sopena en Badajoz.

:-)

11/2/07 22:45  
Blogger Pilar Ventura dijo...

Benvolgut professor:
Vaig tenir el plaer de ser alumna teva en l'Escola de treball social de Barcelona, a la qual vaig accedir mitjançant l'accés per a major de 25 anys. Ara em presento com a Cap de llista pel PSC a Cabrera de mar. També tinc blog des fa una setmana. Enhorabona pel teu i fins ben aviat

Pilar Ventura

12/2/07 10:28  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Enrique:
Se siente, ya sabes que en eso de los blogs, el que no corre vuela.
Otra vez me lo chafarás tú a mí.

Pilar,
Felicitats per la candidatura i pel blog. Quedo a la teva disposició per el que pugui fer per una Cabrera socialista.

Jordi

12/2/07 15:37  

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home