23.1.07

L'alcalde Hereu


L'alcalde Jordi Hereu va arribar ja fa uns mesos al lloc de primer regidor de Barcelona, després d'una llarga experiència administrativa prèvia a la seva entrada al consistori com a regidor, lloc en què ha dirigit àrees diverses de la feina municipal.

En Jordi Hereu ha demostrat que té una clara visió de la ciutat de Barcelona, dels reptes a que s'enfronta, i dels problemes i preocupacions de la gent que hi viu.

Hereu té, a més, una proposta a fer als ciutadans i ciutadanes de Barcelona, la construcció d'una ciutat per a la gent.

Per això en Jordi Hereu, a més d'alcalde, és ja candidat proposat ahir pel Consell de Federació de Barcelona del PSC, pendent de la seva confirmació dissabte vinent pel Consell Nacional.

Hereu és el candidat de la renovació, de la proximitat, de les idees, de l'entusiasme per la ciutat i per la seva gent, de la proximitat, de la bonhomia i del compromís amb la ciutat i amb el partit.

Davant seu només trobem un Xavier Trias ex gairebé tot, desaparegut, descol.locat, amb idees antigues i ben allunyat del que, pel moment, és el centre de poder en el seu partit, per més que la TV ens ensenyés la cleca física que li va clavar Artur Mas en el darrer Consell Nacional de CDC, com a prova d'una confiança que no existeix.

(article publicat a e-noticies)

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home