11.1.07

El paradís dels notaris


A Catalunya sempre s'ha tingut un gran respecte al notariat. De fet, la seguretat jurídica preventiva, és a dir per a evitar el conflicte, ha estat confiada d'una manera tradicional i gairebé exclusiva a la feina dels notaris.

Sempre, però, aquestes funcions s'han limitat a l'àmbit del dret privat, en les relacions familiars, civils o mercantils entre persones privades.

Ara sembla que alguns volen estendre aquest camp d'actuació a les relacions polítiques, i aquí em sembla que l'esgarrien.

Primer va ser Artur Mas, anant a cal notari a signar promeses electorals que ja havíem rebut a casa, ben conscient de que ningú les creia.

Ara sembla que Convergència no es refia d'Unió, ni Unió de Convergència, i se'n van a cal notari a posar en escriptura pública el repartiment dels càrrecs polítics que puguin obtenir a Tarragona en les properes eleccions del 27 de maig d'enguany.

Si corre la brama, podrem tenir una peregrinació de notaris a Catalunya, on s'ha descobert un nou filó de feina ben insospitat.

Que parin compte els de Convergència i els d'Unió, no sigui que de tant anar al notari acabin signant el seu testament, polític és clar.

(article publicat a e-noticies)

1 Comentarios:

Blogger Carlos dijo...

El testament no se si ho signaran, però una hipoteca en sembla que ja ho han fet...

12/1/07 11:02  

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home