30.10.06

No li devem res, Sr. Mas!


El candidat Mas ha tingut la gosadia d'afirmar que José Montilla pot ser candidat gràcies a les polítiques de CiU.

El company Montilla és candidat, Sr. Mas, perquè els companys i companyes del Partit dels Socialistes de Catalunya així ho varem decidir el 15 de juliol passat en el Consell Nacional celebrat a Tarragona.

El ciutadà Montilla és candidat, Sr. Mas, perquè els ciutadans i ciutadanes d'aquest país ens varem guanyar nosaltres mateixos la llibertat i la democràcia, amb el dret a la participació electoral, sortint al carrer i fent lluita política des de la clandestinitat.

La seva contribució a tot això, Sr. Mas, va ser mirar-se des del balcó de casa seva - com ho té declarat - la manifestació de l'Onze de Setembre de 1977, aprofitant que passava aprop. A la del 76 a Sant Boi no s'hi va apropar, que era perillós.

En José Montilla serà, no ho dubti Sr. Mas, el proper President de la Generalitat de Catalunya perquè així ho decidirà la majoria del Parlament de Catalunya, format pels representants del poble de Catalunya.

A vostè no li devem res, Sr. Mas!

1 Comentarios:

Blogger Carlos dijo...

Jordi, eso solo es una cosa más de la prepotencia de la derecha. Es como si sólo CiU pudiera dar patente de quién puede y no presentarse a las elecciones autonómicas...vamos, que ellos deciden quien es buen catalán o quien no lo es.

Salut!!!

30/10/06 14:47  

Publicar un comentario

<< Home