24.10.06

Gràcies, Madí!


No puc deixar de manifestar el meu agraïment a en David Madí per la manera com està dirigint la campanya del candidat Mas.

En David Madí és una persona addicta a la veritat, com ho proven els seus antecedents.

Per això no va dubtar a dir la veritat - tot corrent el risc que ningú el cregués, com va ser el cas - i proclamar ben alt i clar, i català és clar, que les fotocopiadores de la Generalitat havien adquirit autonomia, i canviaven elles soletes les xifres de les enquestes abans de comunicar-les al Parlament de Catalunya.

Per això ha confegit un famós DVD en el que la veritat i la falta de manipulació es sobreposen a qualsevol altre consideració, i així hi podem veure en Mas tal com és, arrogant, altiu i prepotent, encara que això no agradi als electors.

Per això, sens dubte, va aconsellar al candidat mostrar-se com és de veritat al debat de TV3, és a dir, arrogant, altiu, prepotent, mal educat, i desconcertat quan es troba una veritat al davant, com és el cas de Doñana.

Per això ha aconsellat al candidat fer les propostes de xecs al portador, de rebaixa d'impostos als rics i, per damunt de tot, li ha aconsellat copiar els filofeixistes flamencs del Vlaams Belang amb la proposta del carnet per punts per als immigrants. Calia que tothom sabés que la dreta extrema a Catalunya és en Mas.

Per tot això, Madí, gràcies!

Només una pregunta, creus que cal que es noti tant que treballes contra en Mas?

(article publicat a e-noticies)