16.4.06

N'hem salvat un

Avui s'ha confirmat que les autoritats filipines han commutat la pena de mort imposada al ciutadà espanyol Paco Larrañaga, per la de cadena perpètua.

Aquesta commutació ha estat el resultat de la infatigable campanya portada a terme per la família i els amics de Paco Larrañaga, que ha trobat suport en el parlament espanyol - puc recordar la declaració institucional del Congrés dels Diputats -, i en el conjunt de les persones que ens oposem a la pena de mort en qualsevol circumstància.

Tots hem trobat en aquesta tasca la col.laboració i el suport permanent, discret i hàbil del Ministre d'Afers Exteriors, i així ha estat possible que avui el departament que dirigeix Miguel Ángel Moratinos hagi pogut donar la bona notícia.

Queda ara el de sempre, continuar amb la més ferma oposició a la pena de mort, contrària a qualsevol idea de justícia, i concentrar els esforços en salvar els dos ciutadans espanyols que continuen condemnats a mort a l'estranger: Pablo Ibar a Florida (USA), i Nabil Nayakli Kasaypati al Iemen.

1 Comentarios:

Blogger Euphorbia dijo...

Fantàstica notícia.
Res hi ha més infefensable que la pena de mort.
Salutacions,
Gemma Ferré

16/4/06 21:39  

Publicar un comentario

<< Home