13.1.06

És que no paren!


Ara ha estat el Tribunal de Defensa de la Competencia de la Comunidad Autónoma de Madrid, manifestament incompetent per a aquest cas, el que s'ha pronunciat en contra de la famosa OPA, a requeriment del Govern del PP de Madrid, tot dient que "perjudica els interessos dels consumidors madrilenys". Si no ho tinc mal fixat, i em sembla que no, la OPA la fa Gas Natural sobre Endesa. Oi que és així? Doncs bé, el mercat energètic de la CAM (Comunitat Autònoma de Madrid) se'l reparteixen Iberdrola i Unión Fenosa. La pregunta que m'apareix ràpidament és: Algú s'ha fet un embolic, o van amb mala idea?
És clar que hi ha un precedent important. Recordeu el Ple monogràfic de l'Assemblea de Madrid sobre la proposició de reforma de l'Estatut de Catalunya?
A més, és que, respecte a la OPA, plou sobre mullat. Alguns guardem a la memòria les declaracions de la Presidenta de la CAM dient que la OPA suposaria "portar una empresa espanyola fora del territori nacional". Pura i simple ignorància geogràfica, o alguna cosa més?
I la darrera pregunta. Quin poderós interés té el PP en evitar - en contra dels seus postulats de liberalisme econòmic - que culmini una operació empresarial privada?

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home