14.5.10

Aliança de civilitzacions

L'administració federal nord americana acaba de fer pública la seva entrada al Grup d'Amics de l'Aliança de Civilitzacions, proposta espanyola especialment impulsada pel Govern Socialista, i que havia tingut ja l'acceptació per part de Nacions Unides, i comptava amb la co-presidència turca.
La dreta espanyola havia fet befa i riota de la qüestió, i manifestava sempre que podia que cap govern realment important - quina serà la noció dretana d'importància? - s'havia sumat a la proposta.
Ara no els quedarà més remei que callar, si és que en són capaços.
L'entrada dels Estats Units d'Amèrica és una magnífica notícia per a tothom que tingui interés en la construcció d'una entesa internacional basada en el diàleg i la raó, i no en la força, la dominació i l'exclusió.
Per això crec que ho hem de celbrar.
Podem també amanir la notícia amb una petita anècdota. Segons informa la premsa, el funcionari que donava la notícia va ser interrogat per un enginyós periodista, que volia saber si el fet que els Estats Units no haguèssin entrar abans a l'Aliança es devia a que abans no eren civilitzats. El funcionari va contestar que això se li havia de preguntar a George W. Bush.
Que cadascú en tregui les conseqüències que vulgui.

Etiquetas: , , , , , ,

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home