17.3.10

Això no va be de cap de les maneres

Les continuades provocacions del govern israelià per a boicotejar qualsevol possibilitat de converses de pau està aconseguint els seus resultats.
La proliferació d'autoritzacions de construcció d'habitatges per a colons jueus en emplaçaments palestins, dins i fora de Jerusalem; les declaracions incendiàries sobre la manifesta il·legalitat de l'annexió de territoris palestins a Israel, com és el cas de Jerusalem Est; la continuació de l'estrangulament territorial dels palestins arreu de Cisjordània; el manteniment de la situació de bloqueig i d'ocupació des de l'aire i les fronteres marítima i terrestre de Gaza, han tingut l'èxit que buscaven els extremistes del govern israelià.
Avui hem sabut que els Estats Units han decidit suspendre el viatge del mitjancer George Mitchell, després de la bronca d'Obama al Primer Ministre d'Israel per la provocació dels 1.600 habitatges el dia de l'arribada del Vicepresident Joe Biden.
Això suposa un cop pràcticament mortal a l'estratègia de les converses indirectes per a arribar a les directes.
Això permet a Israel continuar la ocupació física dels territoris palestins i treballar per a fer inviable el futur Estat de Palestina.
Això fa que a Jerusalem es tornin a veure escenes com la de la foto, i moltes d'altres que podeu trobar a la premsa.
Això no va be de cap de les maneres, i tots tenim la responsabilitat de fer-hi alguna cosa.

Etiquetas: , , , , ,